Praca zbiorowa : Kuchnia polska
[A] – Wydawnictwo Olesiejuk, 2013, oprawa miękka, stan bdb, ISBN 978-83-274-1057-3
cena 10,00 pln
Ta książka powstała z myślą o tych wszystkich, dla których gotowanie i jedzenie to nie prozaiczna konieczność, a forma sztuki oraz źródło wyrafinowanej przyjemności. Słowem – dedykujemy ją wszystkim smakoszom.
W niniejszej książce zamieściliśmy receptury zarówno na sztandarowe przeboje kuchni polskiej, jak i na mniej znane potrawy, które odznaczają się wyszukanym smakiem. Oprócz arcytradycyjnego kremu z borowików czy perliczki nadziewanej migdałami znajdziecie tu wykwintne morele w sosie winnym czy mus łososiowy w galarecie.
Zapraszamy zatem do częstego korzystania z naszej książki, mając nadzieję, że przyrządzane według proponowanych tu przepisów specjały dogodzą Waszym podniebieniom.
ZAMÓW e-mailem lub telefonicznie.
Odbierz w naszym Antykwariacie w Warszawie>
Barbara