Ursula Viragh-Arpad Patyi : Sekrety kuchni mikrofalowej
Wydawnictwo KLEKS, Bielsko-Biała 1993, wydanie II, oprawa twarda, stan db+, ISBN 83-85159-40-1
cena 8,00 pln
Kuchenka mikrofalowa służy nie tylko do podgrzewania potraw, jak nam się często zdaje – to urządzenie, dzięki któremu przygotowujemy szybko skomplikowane nieraz potrawy, trzeba to jednak potrafić. W książce niniejszej znajdziemy odpowiedzi na pytania, co można w kuchence mikrofalowej gotować, a czego nie, jak długo i w jakich naczyniach, znajdziemy tabele czasów rozmrażania i podgrzewania, zadania niekonwencjonalne, np. drelowanie owoców, robienie karmelu, wyparzanie słoików na weki oraz – mnóstwo, mnóstwo bogato ilustrowanych przepisów.
Pozycja dostępna.ZAMÓW e-mailem lub telefonicznie.
Odbierz w naszym Antykwariacie w Warszawie>
Barbara