Hanna Szymanderska: Przekąski czyli sałatki, pasztety, galarety i nie tylko
Kanon Tradycyjnej Kuchni Polskiej
MULTICO Oficyna Wydawnicza, Warszawa 2010, oprawa twarda, stan bdb, ISBN 978-83-7073-863-1
cena Pozycja obecnie niedostępna
W tomie „Przekąski” znalazły się receptury na masło, smalec, kremy, pasty, faszerowane jaja, śledzie i inne drobne przekąski oraz galarety, musy, pasztety i sałatki. Kanon tradycyjnej kuchni polskiej to pięknie ilustrowana seria książek z najlepszymi, najbardziej charakterystycznymi i sprawdzonymi przepisami polskiej kuchni tradycyjnej, rekomendowanymi przez Hannę Szymanderską.
Książki używane, płyty, pocztówki i przedmioty kolekcjonerskie
Ta strona używa plków cookies, które są potrzebne do poprawnego działania serwisu oraz wykorzystywane w celach statystycznych. Więcej informacji uzyskasz w menu POMOC Twojej przeglądarki.